Praegu üks Ameerika vaadatuimaid telesarju «Noor Sheldon» jõudis Duo 6 vahendusel ka Eesti televaatajateni. See on legendaarse komöödiasarja «Suure Paugu teooria» eellugu, kus saab jälgida Sheldon Cooperi lapsepõlve ning tema sirgumist nooreks meheks. 

Sarjas «Suure Paugu teooria» Sheldonit kehastanud Jim Parsons on eelloost vaimustuses ja nendib, et põnev on näha Sheldonit tema nooruses. «Mulle avaldab pidevalt muljet näitlejate võime tabada originaalsarja vaimu, muutes selle enda omaks.»

Noort Sheldonit mängib andekas lapsstaar Iain Armitage, kelle sõnul on legendaarse tegelase kehastamine unistuse täitumine.

Nii kriitikud kui ka publik on «Noort Sheldonit» kõrgelt kiitnud. The New York Timesi arvustuses öeldakse: «Sari on võluv ja naljakas sisevaade ühe televisiooni armastatuima tegelase elust. Näitlejad on suurepärased, eriti Armitage, kes tabab täiuslikult Sheldoni isiksust ja veidrusi.»

Lisaks Armitage'ile teeb sarjas kaasa terve hulk tippnäitlejaid: Zoe Perry Sheldoni ema Mary rollis, Lance Barber Sheldoni isa George'ina ja Raegan Revord Sheldoni kaksikõe Missy rollis.

Uus hittsari on kohustuslik vaatamine «Suure Paugu teooria» austajatele ja neile, kes otsivad lihtsalt head meelelahutust.

«Noor Sheldon» on Duo 6 ekraanil argiõhtuti kell 21.00.